Çarşı İzinlerinde Sikiştiğim Travesti Sevgilim

Merhaba arkadaşlar, ben 27 yaşındayım, adım fikri ve uşakta oturuyorum. Askerlik anısı tadında bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Askerliğimi bir askeri hastanede yaptım ve gün boyu hastane içerisinde memurların yanında takılıyor onlara yardım ediyor dosya işlerinde, getir götür işlerinde bildiğiniz amelelik yapıyordum. Bizim orda pek askerlik adına birşey bulamazsınız. Yani eğitim olayını demek istiyorum, genelde askerlik denildiğinde akla ilk eğitim gelir ikinci nöbey. Nöbet olayı çoktu ama eğitim durumu pek yoktu zaten mesai içi sürekli hastanede olduğum için bölükte eğitim olsada olmasada ben pek bağlamazdı.
Askerlik yapanlar bilir, yani usta askerlik yapanlar bilir deyim ben çünkü acemilik döneminde pek insanın aklına sikiş sokuş gelmiyor daha çok yak kalk sürün olayları yaşanıyor. Askerlik yapan bilir ki usta askerseniz çarşıya çıktığınızda karşı cinsle bir yakınlaşma için ne gerkirse yaparsınız. Eğer biraz tipiniz varsa kız zaten kendiliğinden düşer veya paranız çoksa her çarşı izninde bir kaç sikiş yaşar bölüğe öyle dönersiniz ama paranız kısıtlıysa ve tipinizde öyle kızlara hitap etmiyorsa kendinize benim gibi bir travesti ayarlayabilir ve çarşı iznilerinde travesti sikebilirsiniz
Askere gidene kadar öyle travesti olaylarına pek yakın değildim ve muhabbeti geçtiğinde de yani o kadar soğuk bakmazdım ama ilişkiye gireceğimide aklımın ucundan bile geçirmezdim. Travesti sex olayına soğuk bakmamamın nedeni aslında tamamen internetten gördüğüm ve kadından bile güzel olan travestilerden dolayı. Yani travesti deyip geçilecek bir şey değil aslında, öyle travestiler varki adam anlamıyor kadın mı erkek mi ve kendini biraz kaptırsan aşık bile olabilirsin. Oldunmu dersiniz belki, ben olmadım ama olan tanıdığım var.
Neyse benim travesti ile tanışma olayım şöyle oldu; günlerden sanırım çarşambaydı ve çarşambaları bizim hastanenin hemen çevresine bir pazar kurulur, semt pazarı adı altında kurulan bu pazarda meyve sebze falan olur, birazdaha derinlerde kıyafet falan, pazarı herkes bilir yani sıradandı işte. O gün ben dış kapı nöbetindeydim, nizamiye nöbeti yani. Nizamiye astsubaylarından ismini vermek istemediğim bir şahıs beni pazara taze meyve almaya gönderdi. Normalde bizim dışarı çıkmamız yasak ama emir var sonuçta ve tabiki bende bayıla bayıla gittim. Gerçi pek uzak biryer değil beş dakikada gidip geldim ama sonuçta askersin ve beş dakikada olsa dışarı çıkıyorsun.
Pazarda karılara kızlara öyle boş boş bakarken uzun saçlı, uzun boylu ve renkli gözlü birinin bana baktığını fark ettim. Asker olmamdan etkilenmiş olabileceğini düşünerek yanına yaklaştım. İnanın o an onun travesti olduğunu kesinlikle anlamadım, amacım bir kaç dakika bakıştıktan sonra bir telefon numarası alıp bölüğe dönmek ve akşam telefon edip hafta sonuna buluşma ayarlamak O tezgahın birinden alışveriş yaparken arada bana bakıyor ve ona bakıp bakmadığımı izliyordu, baktığı bir an elimle telefon işareti yaparak numarasını istedim.
Gülümseyerek cebinden bir kağıt parçası çıkardı, alışveriş yaptığı tezgahtaki elemandan da bir kalem isteyerek telefonun cebinden çıkardığı kağıda yazdı ve yanımdan geçerken elime tutuşturu verdi. O an konuşma fırsatımız olmamıştı ve benimde acelem olduğu için peşinden gidememiştim. Alışverişimi yaptım ve bölüğe döndüm, heyecan içinde nöbetimin bitmesini bekledikten sonra koğuşa çıkıp hatuna telefon açtım. Uzun uzun aradım ama açan olmadı, önce yanlış numara vermiş olabileceğini düşündüm sonrada sanırım verdi ama sonra görüşmek istemedi diye düşündüm.
Akşam olduğunda aradığım numara beni aradı, müsait bir yere gidip telefonu açtım. Arayan oydu, pazarda numarasını veren, biraz sohbet muhabbet ettikten sonra hafta sonu için görüşme sözü aldım. Şukadarını söyleyim telefonda konuştuk ama yine anlamamıştım travesti olduğunu ve hafta sonunu sabırsızlıkla bekledikten sonra çarşı iznine çıkar çıkmaz aradım ve buluşmak için yer belirledik. Heyecan doruktaydı ve amacım arkadaşlık değil direk bir sikiş yaşamaktı. Çok güzel sayılmazdı ama sikişe gelecek kadar güzeldi. Buluşma yerine gittim, bir kaç dakika bekledikten sonra oda geldi. Oturup birşeyler yeyip içtikten sonra ben beşe kadar izinliyim sonrasında bölüğe gitmem gerek diyerek kısıtlı zamanımın olduğunu söylemeye çalıştım.
Hmm diyerek o zaman istersen bana gidelim evde takılırız dedi ve beni evine davet etti. Evi merkeze çok yakındı, hemen oturduğumuz mekandan kalkıp evine gittik. Salona geçtik ve televizyon açarak kola falan içmeye başladık. Biraz sohbet muhabbet sonrası saat üçe geliyordu, acele etmem gerektiğini düşünerek sohbetin ortasında bunun dudaklara yapıştım. Bunu yapmamı bekliyorcasına öpüşüme karşılık verdi ve uzun bir süre öpüştük. Öpüşürken elimi göğüslerine attım biraz okşadıktan sonra göğüslerinden aşağı doğru yavaş yavaş indim. Elimi amına götüreyim derken birden sertliği hissettim ve aniden irkilerek dudaklarının öpmeyi bırakarak geri çekildim.
O an dank etmişti bana, sesinin normal bir kadından daha kalın olmasının nedeni işte buydu, bu orjinal bir kadın değil travestiydi ve o ana kadar fark etmemiştim. Direk söyledim, ben seni kadın sanmıştım ama değilmisin dedim oda kadın değilim ama merak etme erkekte değilim, seninle ilişki yaşamak istiyorum , benimle olduğuna pişman olmayacaksın emin ol diyerek tekrar yakınıma geldi ve yavaş yavaş beni öpmeye başladı. Öyle güzel öpüyor dudaklarımı öyle güzel emiyordu ki zaten askerim ve abazayım direk yelkenleri suya indirdim.
Ellerimi tekrar göğüslerine attım çünkü el atacak birtek ora vardı, göğüslerini okşarken oda benim sikimi çıkardı. Sadece pantolonumun önünü açmıştı ve hiç beklemeden sikimi ağzına aldı, o an hiç düşünmedim ama travesti sakso konusunda çok tecrübeliydi. O kadar güzel yalıyordu ki sikimi, ağzına aldı ve bir kaç dakika boyunca bir an olsun ağzında çıkarmadı. O sikimi yalarken bende başını sıkı sıkı bastırıyor ve tamamını sokmaya çalışıyordum. Boğazından aşağı itelemiştim sikimi ve biraz gözleri yaşarsada hiç itiraz etmeden boğazının en derin yerlerine kadar sikimi sokup çıkarıyordu.

Bir cevap yazın