Paralı kadına aşık oldum ve evlendik

Herkesin bir porno hikayesi olmuştur tıpkı benimde sizler gibi bir seks hikayem var ve bunu anlatma gibi bir düşüncem yoktu. Taki bugüne kadar bugün anlatma kararı aldım kendi kendime.
Adım Samet 26 yaşında henüz evlenmemiş birisiyim. Tekstil fabrikasında asgari ücretle çalışan birisiyim pek yakışıklı olmadığımı düşünüyorum yada kendime olan öz güvenim düşük diyebiliriz buna.  Kız arkadaş çevrem olmadığından dolayı haliyle sevgilimde olmuyor, bende kazandığım parayı neredeyse hepsini paralı çalışan kadınlara yediriyorum ücretli bir şekilde ihtiyaçlarımı karşılıyorum.
Bu güne kadar hiç aşık olmadım en son gittiğim kadın ayrı tabi. O yüzden bu hikayemi anlatma kararı aldım şimdi beni daha iyi anlamışsınızdır. Evet düşündüğünüz gibi tamda aşık oldum ben son gittiğim paralı kadına aşık oldum ben. Bu nedense herkesten farklı geldi gözüme  farklı biriydi. Ben hemen yapıp çıkarım düşüncesiyle aradım. Müsaitim gel dedi bende çıkıp verdiği adrese gittim kapıyı çaldım açtığımda karşımda melek gibi bir kadını gördüm.
Aile konusunda ben çok şansız birisiydim anne baba sevgisi görmemiş birisi olarak büyüdüm diyebilirim. Her neyse gittiğim kadın bana kapıyı açtığı anda ben  orda bir çarpıldım. İçeri girdim bana odaya geçip soyunma mı istedi. Ben içeri geçip üstümde kilerini dediği gibi çıkardım oturdum onu bekledim. Yanıma geldi üstündekilerini çıkarıp sikimi ıslak havluyla sildikten sonra, biraz sakso çekip yatağa uzandı ve gel hadi dedi. Üstüne  çıktım 10 dakika sürdü çabuk boşalan  birisi değilim. Kadın altımda resmen pert oldu ama ben yaparken aynı zamanda da gözlerine kilitlenmiştim.
İşimiz bittikten sonra üstümüzü giyinirken bana bakarak neden bana o kadar uzun baktın birine mi benzettin? dedi. Bende hayır tam tersi ilk defa böyle oldum  dedim. Sebebi ne peki dedi bende bilmiyorum ama sana bakarken kalbim ritmini bir türlü tutturamıyordu dedim o sıra bana biraz güldü ve hadi canım dedi geldi yanağımı sıktı kalktım ayrıldım evinden. Ertesi bir demet çiçek alıp kapısına gittim ve kapıyı açıp elimdeki çiçeği görünce randevusuz almıyorum bunu bilmelisin ayrıca ben müşterilerimden hediye kabul etmiyorum dedi çiçeği kapısının önüne atıp oradan uzaklaştım.
Ondan sonra arayıp randevu alıp geldim ve daha önceden bildiğim için hemen odasına geçip üstümü çıkardım geldi hızlıca yapıp parasını verip çıkıp gittim. Yine ertesi gün iş çıkışı geç olduğu halde aradım ve randevu aldım.  Gittim yine hiç konuşmadan yaptım kalkıp pantolon um dan para çıkarıp tam verecekken Samet senin paranı istemiyorum , düşündüm de senden sonrada artık müşteri kabul etmeyeceğim dedi  ve istersen burada kalabilirsin istediğin zaman dedi geri pantolonu bırakıp yanına uzandım.
Kafasını kolumun üstüne koyup sohbet etmeye başladık işte ailemi sordu bende onlar hakkın da hiç bir şey bilmediğim ama onlar gibi olmak istemeyip bir yuva kurmak istediğimi söyledim. Eee peki buldun mu? o aileye yakışacak kendine yakıştırdığın birisini dedi bende buldum gibi dedim ondan sonra ikimizde sustuk 1 kaç dakika ve birden kafasını kaldırıp kim olduğunu söylemek ister misin? dedi. Bende kalbimin yanında ritmini tutturamadığı biri deyince anladı ve başını göğsüme koyup beni gerçekten seviyor musun? dedi. Bende çocuklarıma annelik yapabilecek kadar dedim.
O gün o şekil birlikte uyuduk sabah kalkıp beni işe gönderdi aradan baya bir zaman geçti biz tabi bu arada görüşüyoruz oda müşterileri bıraktı, yapmıyordu. Evlendikten 1 ay sonra  karım bana akşam televizyon izlerken yanıma yaklaştı ve samet sana bir şey söylemek istiyorum ben hamileyim dedi ben o an bayıldım sandım ama bayılma durumundan bir farkım yoktu çıok mutlu olmuştum anlatılmayacak kadar fazla bir mutluluk. Şuan 3 aylık hamile ve karımı canımdan çok seviyorum okuyan herkese çok teşekkür ederim iyi günler dilerim…

Bir cevap yazın